7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En del internet firmaer yder i vore dage et stort udvalg af leveringsmodeller. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre når du har mulighed for det. Fragttypen er jo rigtig hensigtsmæssig, og tit også den mest letkøbte leveringstype.

Du burde tillige påtænke at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er uheldigvis en anelse dyrere, men ligeledes virkelig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du lever med kort afstand til online forretningens arbejdslager.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret så central hvis man står og skal bruge din pakke lige om lidt, og herved er det naturligvis meningsfuldt at man ser nærmere på leveringstidspunktet ved det vedkommende produkt.

En masse online forretninger tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på deres favorit varer, men det er regnet ud fra at ordren gennemføres inden et bestemt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer på posthuset forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Nogle få internet forhandlere sikrer fri fragt, men typisk er det forudsat at man aftager for en konkret sum. Som alternativ kunne du foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, der oftest – uanset om du bor nær Aalborg, Rønne eller Lemvig – er at få bragt pakken til en pakkeshop.

Visse internet handler præsterer fragtfri levering

Det er rigtig fleksibelt for os alle at prissammenligne i blandt forskellige online firmaer og på grund af dette har utallige outlets på nettet set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på mange af deres produkter – til børn, og ligeledes til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive gavnligt at granske en række internet foretagender efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at opnå den billigste pris.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at såfremt en e-handler udbyder deres varer til salg for en pris der kan ses som urealistisk letkøbt, så kan det tit være et fingerpeg om en falsk internet handler. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en anordning, der garanterer køberen imod uærlige internet shops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du vil klare pengene over tid.

Inden folk bestiller hos en shop behøver de altid sætte sig ind i webbutikkens vilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt.

Et alternativt forslag kunne være at se om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en garanti for at webshoppen respekterer de opstillede regler, og at netshoppen hyppigt kigges til af specialister som kender vilkårene på området. Desuden giver det dig genvej til support, når du oplever problemstillinger som følge af din handel.

Herudover foreslår vi at du er vaks omkring de mest vedkommende vedtægter der har betydning for bestillingen, som eksempelvis den returneringsret online butikken tilbyder. I den forbindelse er det tillige relevant, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan bevise ordren, uanset om man skal købe gave til en herre eller dame.

Efterse hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem

Trustpilot præsterer stort set hæderlige løsninger til at iagttage adskillige aktuelle køberes domme og på grund af dette anbefales det, at du vurderer internet forhandlerens omtaler forud for at du køber.

Facebook frembyder ydermere en lang række solide løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Desuden ser vi nogle e-firmaer som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af deres køb, som desuden må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har samarbejder med massevis af internet selskaber eftersom vi præsenterer forretningernes varer, og indhenter provision ifald en af de besøgende på vores hjemmeside foretager en ordre.

Oplysninger om varer og webshops understøttes rutinemæssigt, men vi tager ikke ansvar for korrektioner der potentielt er iværksat efter at vi senest opdaterede websitets informationer.