7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet foretagender tilbyder nu om stunder en hel del forskellige leveringsmetoder. En favorit er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo temmelig smart, og ofte desuden den billigste fragtmetode.

Du bør på samme måde planlægge at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig tit en kende dyrere, men samtidig ualmindeligt praktisk. Den prisbilligste leveringsversion vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du er nærved e-forretningens adresse.

Mange online varehuse stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen indsendes inden et fastsat klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne klargjort forud for at logistikpersonalet har fyraften.

Nogle få netbutikker frembyder fragt uden betaling, men for det meste kræver det at du køber for et fastsat beløb. Desuden skulle man udse dig den billigste leveringsform, som oftest – uanset om du opholder sig i Aarhus, Kalundborg eller Hørning – vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Leveringshastigheden er naturligvis temmelig væsentlig

Det er efterhånden virkelig uproblematisk for alle og enhver at sammenligne priser hos diverse internet handler og af den grund har adskillige e-forhandlere ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på deres produkter – til babyer og børn, samt til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Dog kan det imidlertid være gunstigt at sammenholde nogle få netbutikker efter udsalg forinden du bestiller, sådan at du er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.

Man må dog være opmærksom på, at i tilfælde af at en online forretning markedsfører varer for en salgspris der er ekstraordinært gunstig, burde det ofte være et signal om en bedragerisk online shop. Handler med kort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, der garanterer os imod falske webshops.

Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere omkostningerne ude i fremtiden.

En angivelse af at internet shoppen forsvarer de gældende danske regler

Inden folk køber på en butik kunne man i og for sig gennemløbe butikkens handelsaftale, men det er bare ikke særlig interessant.

Et nemt alternativ kunne være at granske om netshoppen er e-mærket, eftersom det ofte er en erklæring om at online shoppen imødekommer de opstillede regler, foruden at internet butikken løbende besøges af eksperter der er inde i de gældende regulativer. Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du bliver udsat for problemer i processen med din handel.

Føres tilsyn med af specialister der forstår vedtægterne på området

Trustpilot byder på nogle fremragende muligheder for at gennemrode en lang række nuværende konsumenters synspunkter og af den grund anbefales det, at du besigtiger e-forhandlerens anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder dig tillige de facto pålidelige chancer for at få indblik i e-butikkens troværdighed. Desuden ses faktisk e-firmaer hvor man kan skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Dette website er reklamefinansieret. Vi har samarbejder med adskillige online selskaber eftersom vi formidler butikkernes produkter, og tager kommission hvis en af vores besøgende realiserer en bestilling.

Viden om tilbud og internet butikker opdateres hele tiden, men det er ikke muligt for os at give garantier imod justeringer der måtte være udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede de viste data.